Geef een kaartje kado

Elk kaartje dat je hebt gekocht kun je kado geven aan iemand anders. Het is niet mogelijk om kaartjes die je kado hebt ontvangen wederom aan een ander kado te doen.

Wanneer je klikt op 'Geef een kaartje kado' kom je in het volgende scherm:

Kies het kaartje dat je kado wil doen en bevestig je keuze.

Belangrijk: Dit kaartjes is nu langer door jezelf te gebruiken en het kaartje is pas overgedragen als een ander op de link klikt in de email en het kaartje accepteert. Je krijgt zelf een bevestigingsmail.

Wanneer je je keuze hebt bevestigd krijg je een waarschuwing dat vanaf dit moment de kaartjes niet langer actief zijn in je eigen account.

Op deze pagina krijg je een knop te zien met een link waarmee je de tickets kunt delen. Je kunt delen via elk kanaal dat je actief hebt op je telefoon waarmee je links kunt delen, bijvoorbeeld:

• Email
  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • Telegram
  • Kopiëren en plakken

Wanneer de ontvanger op de link klikt zal deze worden verwezen naar de app of de app store om de app te downloaden.

Wanneer je deze link zelf aanklikt krijg je een melding dat deze kaartjes alleen te claimen zijn door een andere gebruiker.

Geen antwoord op uw vraag? Stel ons uw vraag.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.