Servicewinkel Almere

Op het Centraal Station Almere zit de allGo Servicewinkel. Reizigers kunnen hier terecht voor vervoerbewijzen en abonnementen, voor vragen en om eventuele problemen op te lossen. Adres: Stationsplein 22 in Almere.

Hier kun je:

1. abonnementen kopen
  2. OV-chipkaart gegevens inzien (tot de laatste 10 transacties en producten)
  3. saldo opladen
  4. bestellingen op je OV-chipkaart afhalen
  5. deblokkeren van OV-chipkaart, met uitzondering van saldo deblokkeren
  6. reizen op saldo met de bus activeren
  7. automatisch opladen aanpassen, op vertoon van de bijbehorende brief
  8. anonieme OV-chipkaart kopen
  9. reisadvies

Wil je saldo terugvragen? klik hier.

Heb je een gemiste uitcheck? klik hier.

Vanaf 28 april is de servicewinkel weer geopend volgens de normale tijden. Dat betekent dat we van maandag tot en met vrijdag klaar staan van 07:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Het loket is gesloten tijdens Kerst, Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Pinksteren en Hemelvaartsdag.