Servicewinkel Almere

LET OP: In verband met de huidige lockdown kent de winkel tot en met 2 maart aangepaste openingstijden. De servicewinkel is in die periode geopend op maandag van 10:00 uur tot 18:00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. We verzoeken iedereen vriendelijk enkel gebruik te maken van de winkel voor noodzakelijke dingen.

Op het Centraal Station Almere zit de allGo Servicewinkel. Reizigers kunnen hier terecht voor vervoerbewijzen en abonnementen, voor vragen en om eventuele problemen op te lossen. Adres: Stationsplein 22 in Almere.

Hier kun je:

1. abonnementen kopen
  2. OV-chipkaart gegevens inzien (tot de laatste 10 transacties en producten)
  3. saldo opladen
  4. bestellingen op je OV-chipkaart afhalen
  5. deblokkeren van OV-chipkaart, met uitzondering van saldo deblokkeren
  6. reizen op saldo met de bus activeren
  7. automatisch opladen aanpassen, op vertoon van de bijbehorende brief
  8. anonieme OV-chipkaart kopen
  9. reisadvies

Wil je saldo terugvragen? klik hier.

Heb je een gemiste uitcheck? klik hier.

Het loket is gesloten tijdens Kerst, Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Pinksteren en Hemelvaartsdag.