Netabonnement pariculier jaar

Met het Netabonnement 2017 (jaar) kunt u vrij reizen in alle bussen (met uitzondering van het Nachtnet), trams en metro's in Nederland.

• 100% korting voor alle leeftijden.
  • Verkrijgbaar als maand- en jaar abonnement.
  • Netabonnement is niet geldig in de treinen van Keolis Nederland.
  • Prijs: € 1.832,50
  • Bestellen: klik hier

Dit is een OV-product dat gekoppeld is aan een persoonlijke OV-chipkaart. Dit betekent dat, na betaling, u het abonnement kunt afhalen bij één van 1200 afhaalautomaten in Nederland. Klik hier voor een overzicht van de afhaalpunten bij u in de buurt.

Geen antwoord op uw vraag? Stel ons uw vraag.

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.